CATFISH CAMP CASPE.

Karpervissen op de EBRO.

Karpervissen op de Ebro.

Zelfstandig vissen / vissen met gids / karperuitrusting / aas / visvinders.


Karpervissen op de Ebro is bij veel karpervissers bekend. maar toch nog even een omschrijving van de mogelijkheden.

Vooral in het voor en najaar biedt de Ebro uitstekende mogelijkheden, het bestand aan grote karper is enorm. en het gemiddelde gewicht stijgt nog steeds, karpers van 20 pond zijn heel normaal op de Ebro, 30 pond word dagelijks gevangen, 40 en zelfs 50 ponds karpers zijn niet zeldzaam. Alles boven de 50 pond word als een bonus vis gezien maar is beslist niet uitgesloten.

In Spanje is nachtvissen niet toegestaan dat houd in dat je van zonsopkomst tot zonsondergang kunt vissen. Maar wat is er prettiger om uitgerust op je stek aan te komen een mooievisdag te beleven en daarna van je nachtrust kunt genieten in een van onze appartementen.

Gevist word er op behoorlijke afstanden van de oever, de boot word dan ook gebruikt voor het het voeren en uitleggen van de montages. Wij gebruiken geweekte en gekookte mais en boilies om te voeren en vissen met pellets of een boilie aan de hair ook een snowman doet het goed.

Ook het klimaat werkt mee, in maart hebben we vaak al temperaturen van 20 graden. Ook in het najaar is het nog goed vissen in Spanje aan de Ebro met vaak in november nog temperaturen tussne de 15 en 20 graden.

Kies je er voor om zelfstandig te vissen dan hebben we kwaliteits materiaal in de verhuur. Niks is makkelijker om in het vliegtuig te stappen en alleen je montages in de koffer mee te nenem en 2 uurtjes later in Spanje uit te stappen. Ook van het aas hebben we een ruime voorraad

record karper ebro

karper ebro

karper spanje

Mogelijkheden:                           

Voor het karpervissen in Caspe adviseren wij 2 mogelijkheden. Je vist zelfstandig of maakt gebruik van ons Ebro half guiding pakket. fullguiding kan natuurlijk ook maar noodzakelijk is dit niet.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om naast karper ook de meerval te belagen, een of meerdere dagen op karper en een paar dagen meerval of een hengel op karper en een op de meerval uitleggen.