CATFISH CAMP CASPE Tonijn trip Ebro delta Ligplaats Calafat.

Tonijn dag trips in Spanje.

Uit Hobby geboren, wij zelf gingen regelmatig wanneer daar tijd voor was naar de middelandse zee.

Dit met steeds beter materiaal en beter vangsten tonijnen tot 250 kg wisten wij al te vangen, en bijna elke dag hadden wel enkele aanbeten die helaas niet altijd in de boot kwamen, soms zijn de vissen simpelweg te groot. Het tonijn bestand is op sommige plaatsen in de middelandse zee sterk toegenomen door vangstverboden voor de beroepsvisserij.

Steeds kregen wij de vraag van gasten of zij niet een keer mee konden, dit hebben we een aantal keer met suces gedaan. vanaf 2022 hadden we de beschikking over een een SEA FURY met 220 pk met als ligplaats Calafat. bij L´ Ametlla de mar deze boot is ingericht voor het tonijn vissen.

Of u bij ons te gast bent of ergens anders vakantie heeft bel ons gerust voor een afspraak.


Het is mogelijk om vanuit Caspe een biggame dagtrip te boeken. Dit bieden wij aan naast het vissen op het stuwmeer. Wij organisren deze trips alleen als de omstandigheden gunstig zijn (lees weinig wind) het heeft geen zin om uit te varen als het te hard waait, dan kan er alleen dicht onder de kust gevist worden waar de kans op succes erg klein is en kunt u beter op meerval, karper of een van de andere soorten op het stuwmeer vissen.

De boot is een sea fury walkaround van 6.50 m en 2,50 breed met een motor van 220 pk. deze US. visboot is gebouwd onder der normen van de US. kustwacht en heeft plaats voor maximaal 4 vissers + schipper.

We hebben reels van 50 en 80 LBS. aan boord en molens voor het aanwerpen van de scholen tonijn als we die tegen komen.

Er kan standup gedrild worden of vanuit de fighting chair.

Een echt avontuur biggame dag trip. Knalharde aanbeten, in een paar seconden zijn er al honderden meters snoer van de reel verdwenen uitputtende drils van soms meer dan een uur.

we vissen:

Trollend ( slepen met kunstaas)

Chuming ( laten driften en voeren met sardines de aanbeten zijn op zijn zachts gezegd explosief meteen zijn er minimaal 300meter lijn van de reel verdwenen.

Spinnen (Werpen naar de scholen jagende tonijn)

Voor al deze manieren van vissen hebben we het juiste materiaal aan boord.

Prijzen zijn op aanvraag:

mail ons catfishcampcaspe@gmail.com of stuur een whatsapp 0034659371378

Een paar dagen aaneen gesloten met hotel overnachting is ook mogelijk.

Te vangen soorten:

Bluefin tonijn

Bonito

Mahi mahi

Skipjack tuna

Palometa.

Makreel.