CATFISH CAMP CASPE.

Vissen onder begeleiding van een gids, full guiding.

Ebro full guiding:

Onze full guiding visvakanties op de Ebro staan hoofdzakelijk in het teken van het vissen, maar ook een prettige vakantie wordt niet uit het oog verloren. De dag beginnen we, indien gewenst, met een goed ontbijt en 's avonds is er de mogelijkheid om met de vismaten een pilsje te nuttigen of uit eten te gaan in een van de vele restaurantjes.

Voor deze vakantie hoef je alleen jouw kleding mee te nemen, de rest verzorgen wij.

Aanbieding: April Tot 13 mei € 490,00 pp.pw., 13 mei tot oktober € 540,00 pp.pw.

Inclusief:

Prive appartement

WiFi

Gebruik zwembad

Vijf dagen vissen met gids.

Bijboot inclusief benzine

Pontonboot of oevervissen.

Hengels

Vismateriaal

Vervoer naar de stek

Handdoekpakket

Geschikt voor:

Ervaren vissers

Minder ervaren vissers

Groepen van 2 tot 5 personen

Vissers die zonder voorbereiding in Spanje willen vissen


Extra:

Groepen van twee personen worden samen gevoegd tot maximaal vier personen. Het is mogelijk alleen met twee personen te vissen, daarvoor betaal je een toeslag.

Te combineren met enkele dagen roofvisguiding.


record caspe

Meerval en karpervissen.

Onze Full Guiding meerval- en karpertrips zijn inmiddels tot ver over de Spaanse grenzen bekend, veel vissers komen jaarlijks terug om onder onze begeleiding te vissen en te vangen.

Er wordt met een Nederlandse gids gevist die ruime ervaring heeft met het meerval- en karpervissen op de Ebro. We maken gebruik van een van onzepontonboten of vissen met een komplete uirtusting vanaf de oever, de pontonboot doet dienst als drijvend visplatform zodat wij niet afhankelijk zijn van oeverstekken langs de Ebro. Zo kunnen we ook op stekken vissen waar normaal gesproken niet gevist kan worden, zoals bij steile rotsoevers of bij hoog water op de Ebro de juiste stekken bevissen die anders onder water staan. Bij deze boot hoort een kleinere boot voor het uitvaren van de montages. Vissen we vanaf de oever dan is de boot inclusief de benzine ook bij de prijs inbegrepen. Op meerval wordt met pellets gevist, voor de karper worden mais en boilies gebruikt.

De gids is met allerlei zaken behulpzaam zoals het vinden van de beste vistekken, het uitvaren van de montages, het maken van de meerval- of karpermontages waarvoor hij al het materiaal bij zich heeft, het geven van adviezen tijdens de dril, behulpzaam zijn tijdens het landen en fotogaferen van de vis enz.

Al het materiaal, hengels en verdere benodigdheden zijn bij de prijs inbegrepen. Alleen het benodigde aas is exclusief, dit omdat vooruit nooit te zeggen is hoeveel aas er nodig is; dit is sterk afhankelijk van de vangsten.

Wanneer er van de oever wordt gevist zijn alle voorzieningen bij de prijs inbegrepen zoals karperstoelen, onthaakmatten, zonnedak enz.

Deze visvakanties zijn er voor dat je niks hoeft mee te nemen, een koffer met kleding is ruim voldoende.

De Nederlandse gids doet er alles aan om jou de vis van je dromen te laten vangen, jouw vangsten zijn zijn reklame.

Het is mogelijk om een of meerdere dagen met kunstaas te vissen (roofvisguiding); we vragen hiervoor een extra vergoeding i.v.m. het kunstaas en de extra brandstof dat verbruikt wordt.

De prijs is exclusief het aas zoals pellets, boilies en mais.

Om goede vangsten te garanderen vissen onze gidsen alleen met onze eigen aassoorten deze hebben we tegen concurerende prijzen voldoende op voorraad.

Onze gidsen vissen op rustige stekken wij sluiten dus niet aan in de lange rij vissers op de pelletmijl tussen Chiprana en Caspe.

Beschrijving:

Aankomst op Zaterdag.

Zondag 1e visdag met visgids vertrek na het ontbijt met 4x4 naar de stek waar de boot ligt. uitleg van de technieken. we vissen ca 8 uur per dag

verdere dagen als 1e dag, met 1 rustdag die ook met vissen kan worden ingevuld.

Zaterdag vertrek naar huis.

Prijzen 2019

Prijzen per persoon.

Toeslag geld alleen voor 2 personen indien u niet met andere vissers willt samenvissen.

Nietvisser is alleen logies anders gelden ivm de ruimte opde boot de fullguiding prijzen.

30-03 tot 11-05week€490,00
11 -05 tot 26-10week€540,00
Niet samenvoegen week€250,00
Nietvisserweek€250,00
visvergunningJaar€25,00
Weekkaart cottoweek€30,00
Ontbijt en lunchweek 6x€65,00
Film gemaakt tijdens een dag vissen met onze gasten.

Informatie aanvraag.

Title one

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Catfish Camp Caspe.

Calle el Lucio 9

Buzon 221

50700 Caspe

Spanje

Tel:

0034 659371378 / 0034 639051096