CATFISH CAMP CASPE.  Viss en onder begeleiding van een gids, full guiding.

Ebro full guiding:

Wij vissen op zeer goede stekken op enige afstand van Caspe waar wij u met onze 4x4 auto naar toe brengen, daar vissen wij vaaf onze pontoon boot of oever.

Dit zijn unieke stekken alleen wij hebben de mogelijheid om hier te vissen! Dit komt tot uiting in onze vangsten.

Onze full guiding visvakanties op de Ebro staan hoofdzakelijk in het teken van het vissen, maar ook een prettige vakantie wordt niet uit het oog verloren. De dag beginnen we, met een goed ontbijt en 's avonds is er de mogelijkheid om met de vismaten een pilsje te nuttigen of uit eten te gaan in een van de vele restaurantjes er zijn er al op loopafstand.

Inclusief:

Prive visgids. Deze is de hele week bij u.

Prive appartement. met bedlinnen en handdoekken

Ontbijt en lunchpakket. 6x

Gebruik zwembad

Vijf dagen vissen.

meer dagen is mogelijk.

Boot

Afhankelijk van de omstandigheden Pontonboot of oevervissen.

Hengels

Vismateriaal alles is nieuw bij uw aankomst

Vervoer naar de stek.Meerval en karpervissen.

Onze Full Guiding meerval- en karpertrips zijn inmiddels tot ver over de Spaanse grenzen bekend, veel vissers komen jaarlijks terug om onder onze prive begeleiding te vissen en te vangen.

Er wordt met een Nederlandse gids gevist die ruime ervaring heeft met het meerval- en karpervissen op de Ebro. We maken gebruik van een van onze pontonboten of vissen met een komplete uitrusting vanaf de oever, de pontonboot doet dienst als drijvend visplatform zodat wij niet afhankelijk zijn van oeverstekken langs de Ebro. Zo kunnen we ook op stekken vissen waar normaal gesproken niet gevist kan worden, zoals bij steile rotsoevers of bij hoog water op de Ebro de juiste stekken bevissen die anders onder water staan. Bij deze boot hoort een kleinere boot voor het uitvaren van de montages. Vissen we vanaf de oever dan is de boot inclusief de benzine ook bij de prijs inbegrepen. Op meerval wordt met pellets gevist, voor de karper worden mais en boilies gebruikt.

De gids is met allerlei zaken behulpzaam zoals het vinden van de beste vistekken, het uitvaren van de montages, het maken van de meerval- of karpermontages waarvoor hij al het materiaal bij zich heeft, het geven van adviezen tijdens de dril, behulpzaam zijn tijdens het landen en fotogaferen van de vis enz.

Al het materiaal, hengels en verdere benodigdheden zijn bij de prijs inbegrepen. Alleen het benodigde aas is exclusief , dit omdat vooruit nooit te zeggen is hoeveel aas er nodig is; dit is sterk afhankelijk van de vangsten.

Wanneer er van de oever wordt gevist zijn alle voorzieningen bij de prijs inbegrepen zoals karperstoelen, onthaakmatten, zonnedak enz.

De Nederlandse gids doet er alles aan om jou de vis van je dromen te laten vangen, jouw vangsten zijn zijn reklame.

Om goede vangsten te garanderen vissen onze gidsen alleen met onze eigen aassoorten deze hebben we tegen concurerende prijzen voldoende op voorraad.

Wij sluiten niet aan in de lange rij vissers op de pelletmijl tussen Chiprana en Caspe .

Wij voegen 2 groepen van 2 personen samen tot een groep van maximaal 4 personen per gids, Wilt u dit niet dan kunt u dit afkopen, Vanaf 3 personen vist U altijd zonder ander personen.

Prijzen 2023

Prijzen per persoon.

Toeslag geld alleen voor 2 personen indien u niet met andere vissers willt samenvissen.

Nietvisser is alleen logies anders gelden ivm de ruimte opde boot de fullguiding prijzen.

Fullguiding april week € 575,00
Fullguiding incl ontbijrt en lunchpakket week € 625,00
Niet samenvoegen: prijs per groep. week € 350,00
Nietvisser week € 325,00
visvergunning Jaar € 25,00
Weekkaart cotto week € 30,00Film gemaakt tijdens een dag vissen met onze gasten.