CATFISH CAMP CASPE.

Onze appartementen in Caspe.

Appartementen Catfish Camp Caspe

Wij hebben bij de Ebro zes appartementen met zwembad voor je ter beschikking, deze zijn voor twee of vier personen. Deze liggen in de villa wijk El Dique, twee kilometer vanaf Caspe. De appartementen zijn nieuw gebouwd en goed geïsoleerd tegen de warmte en de lagere temperaturen in de winter. Uiteraard beschikken wij over alle vergunningen voor de exploratie van onze appartementen en bar. Dit is de uitvalsbasis voor je meerval-, karper- en roofvisavonturen.

*De appartementen zijn voorzien van 1 of 2 slaapkamers met bedden van 2 meter.Elk appartement heeft een ventilator voor de warme dagen.Compleet ingerichte keuken met magnetron/oven, koffiezetapparaat, koelkast met vriesgedeelte.Woonkamer met satellietflatcreen tv met Europese zenders.Airco en WiFi

.*Privé buitenterras met tafel en stoelen.*Gemeenschappelijk zwembad.

*De afstand tot het viswater en de boten is circa 150 meter.

*Huisdieren zijn toegestaan in onze appartementen.

*Recreptie met bar

Bij onze appartementen hebben we een bar / receptie. Hier kun je na het vissen genieten van een een koud drankje en napraten over de meerval- en karpervangsten, hier organiseren wij tevens onze wekelijkse BBQ.Ontbijt:

Indien gewenst kunt u bij ons het ontbijt gebruiken  (indien gereserveerd) met vers stokbrood, diverse soorten beleg, koffie of thee en natuurlijk een eitje.