Catfish camp caspe meervalvissen op de Ebro.

Wat het meervalvissen betreft heeft de Ebro geen introductie nodig, al jaren staat de Ebro en met name Caspe bekend als een van de beste plaatsen om meerval te vissen en natuurlijk te vangen.

Waren twintig jaar geleden toen we met onze guiding service begonnen de meervallen nog niet volledig uitgegroeid, tegenwoordig is een twee meter meerval heel normaal ook een vis tot 230 word regelmatig gevangen ons rekord staat inmiddels op 251 meter en ruim 100 kg.

Tegenwoordig worden de meeste meervallen gevangen op pellets, maar ook kunstaas met de nieuwe generatie visvinders levert vaak grote meerval op.

De montages worden uitgevaren waarna er met pellets op de stek word gevoerd. De hengels worden bij voorkeur vertikaal afgesteund in stevige hengelsteunen, de aanbeten kunnen varieren van een paar voorzichtige tikjes tot een hengel die ineens tot het handvat krom staat. Waarna er afhankelijk van de stek vanaf de oever of vanuit de boot word gedrild.

Meervalvissen gebeurt alleen nog overdag dit levert ook de meeste aanbeten op, wij zeggen altijd lukt het overdag niet dan heeft doorvissen geen zin.

Het beste seizoen begint in april en loopt tot oktober. Een kombinatie met karpervissen of een roofvistour is natuurlijk ook mogelijk.

De beste tijd voor meerval  is vanaf april tot eind november afhankelijk van de watertemperatuur en weersomstandigheden.

 

Mogelijkheden:

Je kunt natuurlijk zelfstandig gaan vissen maar Voor het meervalvissen adviseren wij 3 mogelijkheden:

Dat zijn Ebrohalf guiding en Ebro fullguiding en nieuw bij on belly boot vissen met of zonder gids Ebro halfguiding als je al ervaring met het meervalvissen hebt. Ebro fullguiding als je de hele vakantie van de service en kennis van een gids gebruik wilt maken.

De visuitrusting is in beide arrangementen inbegrepen.

Weet u niet wat bij u past neem gerust contact met ons op.

Adres:

Catfish camp caspe

Tel: 0034 659371378 ( Gert)

Whatsapp 0034659371378

e mail: catfishcampgert@gmail.com

Soms word uw mail als  spam gezien door uw mailbox 

Als u geen antwoord ontvangt kontroleer dan svp uw spambox